»
S
I
D
E
B
A
R
«
Lära sig HLR
May 12th, 2013 by admin

Nu har jag har gått en hlr utbildning och det var väldigt intressant måste jag säga och jag känner mig redo om olyckan skulle vara framme. Det är väldigt bra att kunna första hjälpen och hlr och jag anser att alla borde lära sig det för att förhindra att någon avlider på grund av att någon inte känner till hur man ska göra i en nödsituation, det är viktig kunskap som alla borde ha tycker jag. Men jag hoppas ju såklart att jag inte ska behöva ha användning för min kunskap men man vet aldrig när en olycka sker. Jag har även köpt en liten bok om första hjälpen som man kan läsa i ibland för att uppdatera sina kunskaper lite, dessutom står det en massa annat bra i den boken som jag inte lärde mig på kursen och det är ju väldigt bra tycker jag.


Leave a Reply